Szállások

Enter Center Vendégházak

Az Enter Center Vendégház az Alföld legszebb fürdővárosában Hajdúszoboszlón, egész évben várja a városba látogatókat. A szálláshelyek az üdülőövezetben csendes, nyugodt környezetben találhatók a város szívében.

3000Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


KID Sport üdülő

Kiváló alkalom a Balaton déli partjának felfedezésére! Tavaszi és nyári táborozási lehetőség-legyen szó akár nyelvi, művészeti vagy sport és turisztikai táborról - továbbá erdei iskola, csoportok számára a Balaton déli partján, Balatonszemesen! A község is

3400Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Nosztalgia vendégház

Bogács Dél-Borsod egyik legszebb települése a Bükk-hegység kiszélesedő völgyében, Egertől 18 km-re, Mezőkövesdtől 8 km-re. Az 1950-es években olajat keresve találtak termálvizet. A vendégház a már ismert gyógyfürdőtől mindössze 150 m-re található.

7000Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Kölyök-Fészek Erdei Iskola és Ifjúsági Szálló

Alsómocsolád a Hét Patak Gyöngye Natúrpark szívében, Baranya megye északi csücskében, erdők és tavak ölelésében fekszik, kitűnő természeti adottságokkal rendelkező kistelepülés.

3300Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Csattogó Völgyi Üdülőházak

Az üdülőfalu központi elhelyezkedésének köszönhetően, kiváló lehetőségeket nyújt, mind a bakancsos, mind a kerékpáros turizmust kedvelők számára.

3300Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Fasor vengédház

Balatonszemes csendes központi helyén található, kellemes és nyugodt pihenést biztosító vendégház, mely elrendezéséből, méretéből adódóan kiválóan alkalmas baráti társaságok, nagyobb családok együttes nyaralására.

3900Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Fatornyos Fogadó és Erdei Hotel

A szállás a Börzsöny-hegység délkeleti lábánál fekvő Királyréten, a főváros közelében, erdei környezetben nyújt szállodai színvonalú ellátást. A környék kellemesen hűvös klímája még a kánikulában is felüdülést jelent!!

4500Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Katica Vendégház

A Katica Vendégház Aggtelek legfrekventáltabb helyén található a forgalomtól távol, csendes, panorámás környezetben, egyedi adottságokkal. Egyike az Aggteleki Nemzeti Park Cseppkőbarlanghoz legközelebb levő szálláshelyeinek.

2100Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Kerek1 Tábor

Távol a város zajától, mégis elérhető közelségben! A Kiskunság pusztáin elterülő 4,5 ha -os erdei iskolánk igazi szabadságot nyújt minden idelátogatónak egész évben. A környék értékes természeti kincseivel, jó adottságaival igazi erdei iskola helyszín.

3700Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Kisinóc Turistaház

Szeretettel várják Önt a Budapesttől mindössze 70 km-re található festői szépségű Börzsöny hegységének legrégebbi tradicionális turistaházában, Kisinócon, csendes, családias környezetben, erdővel és patakokkal szegélyezve.

2000Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Lepkeház Ifjúsági Üdülő

Tavaszi, őszi kirándulásokhoz, erdei iskolai program lebonyolításához, valamint nyári táborozáshoz kínálnak lehetőséget szervezett csoportok számára. A szállás Balatonszárszón a Lepkeház üdülőben található, a Balaton partjától 200 m-re.

3400Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor

A Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor a Brennbergi-völgyben várja kedves vendégeit! A szálláshely kiválóan alkalmas osztálykirándulások, különböző nyári táborok, erdei iskolák, tánctáborok, sporttáborok, főiskolai- és egyetemi rendezvények szervezésére.

2800Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Törökmező Turistaház

A Börzsöny szívében a Dunakanyarban, Nagymaros közelében, az Országos Kéktúra útvonalán vár benneteket a nagy múltú turistaház, ahol még egy kalandparkban is kipróbálhatjátok ügyességeteket!

2000Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


XIII. kerületi önkormányzat ifjúsági tábora

Tavaszi, őszi kirándulásokhoz, erdei iskola program lebonyolításához, valamint nyári táborozáshoz kínálunk lehetőséget akár iskolai, akár más szervezetek számára a Velencei-tónál.

3400Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Ciklámen Üdülő

Kőszeg városa hazánk egyik gyöngyszeme. Gyönyörű környezettel, történelmi nevezetességekkel, ózondús szubalpin levegőjével csábítja a kirándulókat, turistákat, diákokat. A Ciklámen Üdülő és Turistaszálló a város fölé magasodó Szabó-hegyen található.

3000Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Csalogány Tábor

Szereti a természetet? Szeretne megbújni hazánk csendes kis zugában? Távol a nyüzsgéstől, mégis közel a látnivalókhoz! Látogasson el táborunkba!

2800Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Megálló Wellness Panzió

A Zemplén híres kirándulóközpontjában, az ország legrégebbi erdei kisvasútja, Pálháza és Kőkapu között, apálházai állomással szemben kitűnő szálláslehetőség egész évben!

3500Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Pal's Hostel

Budapest Belvárosában! A Pal's Hostel nem egy hagyományos hostel, hanem egy apartmanlánc a Szent István tér körül: kollégiumi ágyak és privát szobák, valamint teljes apartmanok.

2300Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Cserépfalu - Diákszállás

A Bükk hegység lábánál, a bogácsi fürdőhöz közel, teljesen felújított, korszerűen berendezett szálláshely pihenni vágyóknak, túrázóknak, diákcsoportoknak, családoknak!

3700Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Kabóka Lovastanya

A Kabóka Lovastanya a lovassport és az aktív szabadidő eltöltésére nyújt kiváló lehetőséget. Lovakkal való kitüntetett bánásmód és ezernyi aktív kikapcsolódási lehetőség!

9500Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Pálkövei Üdülőszálló

Pálköve a Balaton rejtett kincse, a Balaton-felvidék legnagyobb tölgyesében, Révfülöp és Balatonrendes között található. Az üdülő a strandtól 30 méterre helyezkedik el.

3000Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Motel Botax

Eger szép földrajzi fekvésének, szelíd szépségű tájainak, termálfürdőinek, borkultúrájának köszönhetően az ország harmadik leglátogatottabb városa. Történelmi nevezetességeiről híres Eger városában a MOTEL BOTAX 400 fős szálláshellyel rendelkezik.

3000Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Cserhát Erdei Iskola

Gyermekek ezrei ismerik mára a Nógrád megyei üdülőfalu Kétbodony nevét és az itt található 6 vendégházat.

6500Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Pillangó Gyermeküdülő

A Balatonon csoportok részére, osztálykirándulásokhoz, erdei iskola program lebonyolításához, valamint nyári táborozáshoz kíváló helyszín! Művészeti, sport és turisztikai tábor szervezésére is adottak a feltételek.

3400Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Öreg Bence Turistaház

A Hegyköz nemcsak páratlan szépségű, féltve óvott környezet, de természeti és kulturális kincsekben is bővelkedik. A Zemplén érintetlen szépsége minden nyitott szívet rabul ejt.

2500Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Lipicai Szálloda és Ifjúsági Szálló

A szálloda a Szalajka-völgy bejáratától 2 percnyi gyaloglásra található, Szilvásvárad központjában, a Szalajka-patak két ága és romantikus ősfenyves veszi körül.

3400Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


3Patak Panzió

Mátraszentistván központjában, téli-nyári sportolási lehetőségekkel várják a pihenni, túrázni, kikapcsolódni vágyókat.

8000Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Fecske Üdülő

A Szelidi-tó Bács-Kiskun megyében Kalocsához és a Dunához igen közel fekszik, felülete 68 ha, hosszúsága 5,5 km. Természetvédelmi terület. Az ország kedvelt üdülőhelye, strandjai gyermekek részére kifejezetten ideálisak.

4950Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Nagy Hideg-hegy Sí és Túraközpont

Nagy Hideg-hegy a Börzsöny szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található, 864 méter magasságban. A kőépület az ország egyik legmagasabb pontján fekvő turistaháza.

3500Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Málnáskert Vendégház

A Börzsöny szívében, Kóspallag település mellett, a Szűz Mária templom feletti dombon található. Az épületekből szép kilátás nyílik délen Kóspallag településre, valamint a Dél-Börzsönyi hegyekre, háttérben Dobogókővel.

9500Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Lepke Üdülő és Erdei Iskolai Oktatóközpont

A Szelidi-tó az ország kedvelt üdülőhelye, strandjai gyermekek részére kifejezetten ideálisak. A természetvédelmi terület Bács-Kiskun megyében Kalocsához és a Dunához igen közel fekszik, felülete 68 ha, hosszúsága 5,5 km.

6500Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Málna Üdülő

A Szelidi-tó Bács-Kiskun Megyében Kalocsához és a Dunához igen közel fekszik, felülete 68 ha, hosszúsága 5,5 km. Természetvédelmi terület. Az ország kedvelt üdülőhelye, strandjai gyermekek részére kifejezetten ideálisak.

6550Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Muskátli Vendégfogadó

Fogadó épület Parádfürdő centrumában az üdülőövezet egyik leglátogatottabb létesítménye a kocsimúzeumtól 100 m-re található.

3500Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Meininger Budapest Great Market Hall

Versenyképes áraink, átlagon felüli elhelyezkedésünk és gazdagon felszerelt szobáink elnyerik tetszését és ezáltal felejthetelen élményben lesz diákjainak része.

6300Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek


Hotel Királyrét

Budapest határától mindössze 47 km-re, a Börzsöny legfestőibb részén található a mindenki által jól ismert Királyrét. Itt található a Királyrét Panzió a Királyréti látogatóközpont szomszédságában.

10900Ft -tól/Fő/Éjszaka

Részletek